En Ferran Miró és el nostre director. Va nèixer a Castellterçol (Barcelona) l´any 1964, fill de Doménec Miró, director emèrit fundador de la Coral Castellterçol.

Va estudiar solfeig, piano i harmonia al Conservatori de Barcelona. També ha seguit cursos a l´Escola de Pedagogia Musical orientats a treballar amb infants de 3 a 12 anys a les escoles de primària, donant classes de música a l´escola de Castellterçol i a l´Escola Pia de Moià. Posteriorment va seguir cursos de piano-jazz a l´acadèmia Esclat de Manresa, amb Manuel Camp, Carles Cases i Celestí Vall.

L´any 1985 va ingressar com a cantaire a la Coral Castellterçol i a mitjans dels anys 90 va posar en marxa com a director el Cor Jove de la Coral Castellterçol. Aquella experiència, que no va tenir continuïtat, ha permès més tard incorporar a diversos d´aquells joves cantaires a la Coral Castellterçol. Des de l´any 2001, i com a director adjunt de la Coral Castellterçol, ha seguit cursos de direcció al centre de formació de la FCEC, amb Pep Prats, Xavier Sans, Montse Meneses, Xavier Puig, entre altres…

Des de fa 8 anys és el director titular de la Coral Castellterçol, formació que agrupa una quarantena de cantaires de Castellterçol i comarca.  Ha dirigit el Cor de Moià entre els anys 2007 i 2009.