En aquesta pàgina trobaràs les dades i enllaços necessaris per a poder posar-te en contacta amb nosaltres, la Coral Castellterçol. També trobaràs els horaris dels nostres assajos.

Assagem tots els dimarts al vespre, a partir de les 21:30. En aquests moments, degut a la situació de pandèmia que estem vivint, sovint ho hem de fer de forma virtual, connectant-nos per vídeo-conferència. Tot i així, sempre que la situació sanitària ho permet, assajem de forma presencial; això sí, respectant sempre la normativa de seguretat relacionada amb el Covid: mascareta, distància de seguretat entre cantaires, neteja freqüent de mans, ventilació del local, etc.

Si t’agrada cantar i ho vols fer-ho amb nosaltres o ens vols fer arribar alguna proposta o suggeriment, no deixis que la situació sanitària t’ho impedeixi. Pots posar-te en contacte amb nosaltres enviant un missatge a la següent adreça de correu electrònic:

info@coralcastelltersol.com

Esperem ben aviat rebre notícies teves i poder cantar junts!!

Si ens vols conèixer una mica més bé, al següent enllaç et deixem una breu presentació nostra i una breu explicació de la història de la nostra entitat. Segur que ens hem deixat coses, però les més importants les trobaràs aqui.

Presentació de la Coral Castellterçol.

Portem més de 60 anys cantant per on anem. Tot i que 60 són molts anys, quan pugem a un escenari, encara ho fem amb la mateixa il·lusió que el primer dia! Cantar és la raó de ser de la nostra entitat, el que ens uneix i ens fa vibrar.

Contacta amb nosaltres
Contacta amb nosaltres