Benvinguts a la pàgina web de presentació de la Coral Castellterçol!

Presentació Coral Castellterçol
Concert St. Esteve 2020 a la plaça Vella de Castellterçol

Aqui et mostrem qui som, què fem i perquè ens trobem per cantar! Cada setmana assagem almenys un cop junts. Aquesta és una estona on cadascú de nosaltres deixa de ser el que habitualment som: un pare, mare, avi, professor, mecànic, comercial, botiguer, dissenyador, estudiant, paleta, jubilat… per passar a ser un tenor, o bé un baix, una contralt o fins i tot una soprano. Aquesta és la raó per la que tots formem part de la nostra coral, perquè a tots ens agrada molt cantar. Això és el que ens uneix i el que ens empeny a fer coses junts.

Cantar suposa una tasca individual disciplinada i també una feina de conjunt envers els altres cantaires. Aquesta tasca de conjunt obliga a cada cantaire a escoltar els companys que té al costat i procurar que les veus s’acoblin i sonin com si fóssin una de sola.

Aquesta realitat és la que us volem mostrar sobretot a la nostra pàgina web; us convidem a conèixer la Coral Castellterçol una mica millor. Tant de bo que us agradi i que volgueu compartir alguna estona amb nosaltres. Si voleu posar-vos en contacte amb nosaltres, al següent enllaç us expliquem com podeu fer-ho Contacte.

Esperem que gaudiu de l’experiència!

La Coral Castellterçol