Gabriel Miralles
Gabriel Miralles

L’any 2019 la Coral Castellterçol dirigida per Ferran Miró i la coral La Nota de Mataró dirigida per Gabriel Miralles, estàvem preparant un concert conjunt. Sobtadament, el 30 de març el Ferran va morir. Finalment, al acabar aquell curs, el projecte conjunt iniciat pels dos directors, es va poder concretar en un concert al Centre Espai Escènic de Castellterçol. Va ser un projecte difícil i dolorós que ens va permetre a tots, superar la situació de dol. Des d’aleshores, el Gabriel Miralles és el nostre director.

Als quinze anys, Gabriel Miralles entra en contacte en el món coral com a ajudant tècnic. Actualment té més de 30 anys d’experiència com a director. Dirigeix, a banda de la Coral Castellterçol, la Coral Canticela de la Sagrada Família de Barcelona, el Cor de Cambra Cantus Firmus de Centelles, la Coral Cervià de Torelló i la Coral La Nota de Mataró. També ha dirigit la Coral Universitària d’Enginyeria La Salle i el Cor Bach de Barcelona. Destaquen les gires realitzades amb la Coral Canticela a Argentina, amb la Coral d’Enginyeria La Salle a Argentina i a França, i per últim amb el Cor de Cambra Cantus Firmus a Itàlia i a Holanda.

També ha estat director convidat com a especialista en música catalana al Festival de Música Coral de Santa Fe, Argentina. Ha promogut tallers musicals participats: la Missa Criolla d’Ariel Ramírez i la Passió segons Sant Joan de Johann Sebastian Bach i el Rèquiem de Wolfgang Amadeus Mozart.

Dirigint a la façana del naixement de la Sagrada Família